Saramura de crap / caras

de MOKUSKA in Crap / Caras, 9 Iun 2014 | 10715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg crap bucati
  • 2 carasi (mai maricei, 200-300g)
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei capia
  • 2 ardei iuti verzi
  • 2 ardei iuti rosu
  • o capatana de usturoi uscat
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 legatura leustean
  • 600 -700 ml apa
  • 5 linguri otet 9 grade (dupa gust)
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saramura de crap / caras:

Rosiile, ardeii le prajim pe gratar. Intre timp curatam ardeii iuti de seminte si ii tocam marunt, zdrobim usturoiul, tocam verdeata, adaugam sare piper si intr-un mojar (pistil) le zdrobim. Rosiile si ardeii copti le curatam de pielita si de seminte (ardeii) le tocam foarte marunt si le amestecam cu pasta din mojar. Apa se da in clocot si se varsa peste pasta de legume, se condimenteaza dupa gust cu sare, piper si otet. Se lasa la macerat pana prajim pestele.

Pestele se sareaza si se pune la prajit pe gratar (sau pe aragaz pe o plita).

Pestele copt se aseaza in zeama de saramura, se lasa 5-7 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saramura de crap / caras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

MOKUSKA 1

16.06.2014, 15:08

laura

Panacris 1

20.02.2015, 08:12

madab 1

02.03.2015, 11:07

Super buna saramura.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste